Auto accu

external

AUTO ACCU

Op deze pagina vind je 12 Volt Auto accu’s van 45 t/m 92 Ah. Met een Centurion accu ben je ervan verzekerd dat je een ritje kunt maken in je auto zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je accu, ook in de wintermaanden.

Is je auto accu aan vervanging toe en weet je door het gigantische aanbod op internet niet meer waar je je auto accu moet kopen, dan ben je bij Centurion op het goede adres! Bij Centurion kun je onder andere een auto accu 45 ah, auto accu 62 ah en auto accu 72 ah kopen.

Wij leveren goede en zeer betrouwbare startaccu’s tegen een goede prijs. De accu’s die Centurion verkoopt zijn gemaakt in onze eigen fabriekshal te Roermond. Hierdoor kennen wij onze accu’s door en door. Dit stelt ons in staat om onze klanten zo optimaal mogelijk te adviseren en informeren. Wij streven kwaliteit na en kunnen dit door onze kennis en kunde aan onze klant garanderen.

Al onze accu’s zijn direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeldt), zijn van top kwaliteit, gevuld, geladen en worden gebruiksklaar gemaakt. Ben je op zoek naar een vervangend exemplaar voor je huidige accu? Neem contact op met een van onze experts en wij zullen je graag op weg helpen om de meest geschikte accu te vinden.