Waarom Centurion

external

WAAROM CENTURION BATTERY

Bijna 90 jaar aan ervaring in combinatie met onze enorme kennis en kunde zorgt ervoor dat Centurion Battery zich heeft ontwikkeld tot een accufabrikant met uitstekende naamsbekendheid op de Europese markt, zowel in de montage- als in de vervangingsmarkt. Centurion streeft naar een optimale klanttevredenheid en wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten het gevoel hebben de juiste keuze te hebben gemaakt door te kiezen voor een Centurion accu. Om je in een klap kennis te laten maken met ons bedrijf alsmede je te overtuigen van onze professionaliteit, hebben wij 5 pijlers ontwikkeld die representatief zijn voor het merk Centurion:

1. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige start- en semi-tractieaccu’s

Centurion omhelst duurzaamheid al jaren. Onze accu heeft een langere levensduur en is voor 98% te recyclen. De accu’s die wij produceren vertellen een verhaal dat lang niet al onze verkoopkanalen willen of kunnen overbrengen aan de consument. Alle accu’s die wij verkopen zijn in onze eigen fabriek in Roermond geproduceerd. Tijdens dit proces maken wij gebruik van gegoten roosters, een robuuste constructie en hoogwaardige materialen waardoor wij een zeer hoge betrouwbaarheid van onze accu’s kunnen garanderen.

2. Wij zijn de enige accufabrikant die direct levert aan de consument

Centurion Battery wil de traditionele keten doorbreken en de mogelijkheid bieden om direct te leveren aan de eindconsument. Dit willen wij doen omdat Centurion de fabrikant is en niemand het product beter kent dan wij zelf. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten optimaal te kunnen adviseren en informeren omtrent onze accu’s. Wij willen naast onze webshop de website inrichten als informatief platform waar niet alleen de technische specificaties van een accu worden besproken, maar waar ook de markt, ondernemen en branding als vak op zich centraal staan.

3. Wij hechten waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als Centurion dragen wij, net als alle andere bedrijven, de verantwoordelijkheid voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. Wij gaan een stap verder en streven ernaar een bijdrage te leveren aan het oplossen van deze problemen. Binnen onze bedrijfsactiviteiten wordt er rekening gehouden met de maatschappelijke effecten hiervan. Verder is het als fabrikant zijnde onze plicht om veilig en verantwoord om te gaan met de productie en verkoop van accu’s.

4. Wij zijn eerlijk en transparant

Bij transparantie en eerlijkheid komt ook een stukje kwetsbaarheid. Kwetsbaarheid waarin we laten zien dat ondernemen, iedere keer weer, een kwestie is van vallen en opstaan. Het verleden kunnen wij niet meer veranderen, dus zullen wij op een open en eerlijke manier ons focussen op een mooie en nieuwe toekomst voor ons bedrijf. Als Centurion creëren wij een community waarin wij je willen meenemen in onze groei. Wij hebben ervoor gekozen om een interactief platform op te richten, omdat we onze consument centraal stellen en mee willen laten denken in onze bedrijfsbeslissingen.

5. Wij creëren een community

Onder onze online community verstaan wij een netwerk van mensen die worden gefaciliteerd door een online omgeving en bij elkaar komen rondom een specifiek thema. Wij willen onze kennis delen, ideeën opdoen, inspiratie halen uit onze consument, gezamenlijk een netwerk opbouwen en merkambassadeurs creëren. Wij zullen zoveel mogelijk delen en alle vragen proberen te beantwoorden. Verder richten we onze social media kanalen zodanig in dat wij technische kennis combineren met leuke en creatieve content.