Scheepvaart accu

external

SCHEEPVAART ACCU

Bij Centurion ben je op het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare accu voor de scheepvaart. De aanschaf van deze accu’s is volledig afhankelijk van de toepassing waarvoor je de accu wilt gebruiken. Is het schip bedoelt om de motor te laten starten? Wil je je apparatuur binnen het schip voorzien van stroom of wens je een accu die geschikt is voor beide?

Door het zeer lage waterverbruik zijn de accu’s geschikt voor boordtoepassingen op schepen. Onze semi-tractie batterijen worden geproduceerd op basis van loodantimoontechnologie voor een groot aantal cycli en een lage corrosiesnelheid. De accu’s van Centurion die geschikt zijn voor de recreatiesector worden steeds zwaarder: meer en meer wordt energie gevraagd door een groot aantal elektrische verbruikers: de tijden van 3 lampjes liggen alweer ver achter ons.

Al onze accu’s zijn direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeldt), zijn van top kwaliteit, gevuld, geladen en worden gebruiksklaar gemaakt. Dit maakt de accu van Centurion perfect voor een zorgeloze boottrip. Ben je op zoek naar een vervangend exemplaar voor je huidige accu? Neem contact op met een van onze experts en wij zullen je graag op weg helpen om de meest geschikte accu te vinden.