ISO

CENTURION BATTERY BEHAALT ISO 9001

Met trots kunnen wij mededelen dat Centurion Battery, op 19 december 2017, de ISO 9001:2015 heeft behaald voor de productie van onze accu’s. Het behalen van het ISO certificaat geeft aan dat Centurion Battery de processen die er toe doen weet te identificeren en te optimaliseren volgens de laatste eisen van deze nieuwe norm. ISO 9001 legt namelijk de nadruk op procesmanagement, monitoren, continu verbeteren, realiseren van doelstellingen en een actieve rol van het management. Wij werken op basis van een vastgestelde structuur, zodat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan is gewaarborgd.

De certificering rond ISO 9001 is een mijlpaal in de razendsnelle ontwikkeling binnen ons bedrijf. Wij hebben besloten om over te stappen op deze internationaal erkende kwaliteitsnorm omdat het van groot belang is voor het stroomlijnen van onze bedrijfsprocessen en voor de volwassenheid van onze bedrijfsvoering. Bovenal is het een belangrijk signaal naar onze klanten en businesspartners over de kwaliteit die wij leveren, waardoor wij zeer betrouwbare accu’s kunnen garanderen.

Het gaat ons niet alleen een mooi certificaat aan de muur, maar om het helder in beeld brengen van onze werkwijze, tot in de kleinste details. Het geeft ons uitstekende aanknopingspunten om onze bedrijfsvoering telkens verder te ontwikkelen en voorop te blijven lopen in de markt met innovaties. Plannen sluiten aan op de missie, visie en de USP’s die organisatie breed zijn vastgesteld en worden door vertaald naar diverse afdelingen binnen de organisatie.

external