Bus accu

external

BUS ACCU

Ook voor bussen biedt Centurion Battery de juiste oplossing. Bussen zijn tegenwoordig uitgevoerd met verschillende elektrische toepassingen. Denk aan televisies, stroom, verwarming etc. Voor de voorziening van deze stroom bieden wij onze semi-tractie accu’s aan. Deze accu’s zijn voorzien van dikke platen en zijn uitermate geschikt voor bussen.

De aandrijvingskracht van Centurion Battery
Centurion voert nagenoeg het hele assortiment aan 12 Volt DIN semi-tractie accu’s. Deze beschikken over capaciteiten van 40Ah tot 180 Ah en een levensduur tot wel 300 cycli (EN6254). De semi-tractie accu’s van Centurion vormen een zeer voordelig alternatief op basis van prijs en performance.

De techniek
De semi-tractie accu’s van Centurion worden geproduceerd op basis van lood-antimoon technologie voor een groot aantal cycli en een lage corrosiesnelheid. De platen worden vervaardigd uit dikke roosters, gecombineerd met actieve massa van hoge dichtheid. De speciale separatie van PVC/Silica of PE met glasmat draagt bij aan een lange levensduur en een laag waterverbruik.

De voordelen:
+  
De uitstekend hoogstroomeigenschappen maken de semi-tractieaccu’s van Centurion uitermate geschikt voor motive power toepassingen zoals schaarliften en golfkarts.
+  Door het zeer lage waterverbruik zijn de accu’s ook geschikt voor boordtoepassingen op schepen, voor laadkleppen op vrachtwagens en solar applicaties.

Al onze accu’s zijn direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld). Ze zijn van top kwaliteit, gevuld, geladen en worden gebruiksklaar gemaakt. Ben je geïnteresseerd in onze accu’s? Neem contact op met een van onze experts en wij zullen je graag op weg helpen met het vinden van de meest geschikte accu. Bel ons op +31 475 32 41 47 of stuur ons een bericht middels de chatfunctie of het contactformulier.