Boot accu

external

BOOT ACCU

Op deze pagina vind je 12 Volt Boot accu’s van 75 t/m 120 Ah. De Centurion Robustak is uitermate geschikt om de motor van boten te starten, maar ook om apparatuur binnen de boot te voorzien van stroom.

De Robustak accu’s van Centurion zijn uitermate geschikt voor de pleziervaart. De Robustak serie is gebaseerd op een volledig semi-tractie design met dikkere platen voor cyclische toepassingen. Het Kamina deksel maakt een eenvoudigere afvoer van gassen mogelijk voor toepassing op boten.

De accu’s die Centurion verkoopt zijn gemaakt in onze eigen fabriekshal te Roermond. Hierdoor kennen wij onze accu’s door en door. Dit stelt ons in staat om onze klanten zo optimaal mogelijk te adviseren en informeren. Wij streven kwaliteit na en kunnen dit door onze kennis en kunde aan onze klant garanderen.

Met een Centurion accu ben je ervan verzekerd dat je een ritje kunt maken in je boot zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je accu. Al onze accu’s zijn direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeldt), zijn van top kwaliteit, gevuld, geladen en worden gebruiksklaar gemaakt. Ben je op zoek naar een vervangend exemplaar voor je huidige accu? Neem contact op met een van onze experts en wij zullen je graag op weg helpen om de meest geschikte accu te vinden.