Camper/Caravan accu

external

CAMPER/CARAVAN ACCU

Op deze pagina vind je 12 Volt Camper en Caravan accu’s van 75 t/m 120 Ah. De Centurion Robustak is een robuuste stroombron die zeer geschikt is voor je caravan of camper.

Wanneer je op vakantie gaat is een camper/caravan accu een onmisbaar onderdeel voor je voertuig. Deze accu’s zijn gemaakt en geschikt om langdurig stroom te kunnen leveren en gemakkelijk in gebruik zijn. Voor de recreatiesector heeft Centurion Battery de ROBUSTAK- serie. Een aantal kenmerken zijn:

  • Vervaardigd uit materialen zoals: extra verzwaarde positieve platen en speciale seperatoren.
  • Heeft een sterke slagvasten polypropyleen accubak, voorzien van handgrepen;
  • Makkelijk hanteerbaar;
  • Onderhoudsarm;
  • Veilig in gebruik.

De accu’s van Centurion die geschikt zijn voor de recreatiesector worden steeds zwaarder: meer en meer wordt energie gevraagd door een groot aantal elektrische verbruikers: de tijden van 3 lampjes liggen alweer ver achter ons. Dit maakt de accu’s zeer geschikt voor o.a.: huishoud, verlichting, caravan mover, zonnepaneel, waterpomp, radio en koelkast. Alle bovengenoemden facetten maken de Centurion Robustak tot een robuuste stroombron, zeer geschikt voor je caravan of camper.

Al onze accu’s zijn direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeldt), zijn van top kwaliteit, gevuld, geladen en worden gebruiksklaar gemaakt. Dit maakt onze accu’s perfect voor je caravan of camper. Met een accu van Centurion kun je zorgeloos genieten van een heerlijke vakantie met je camper of caravan. Ben je op zoek naar een vervangend exemplaar voor je huidige accu? Neem contact op met een van onze experts en wij zullen je graag op weg helpen om de meest geschikte accu te vinden.