Bestelbus accu

external

BESTELBUS ACCU

Op deze pagina vind je 12 Volt Bestelbus accu’s van 74 t/m 100 Ah. De Centurion startaccu’s met een hoog vermogen zijn speciaal geselecteerd en getest voor het gebruik in bestelbussen.

Is je bestelbus accu aan vervanging toe en weet je door het gigantische aanbod op internet niet meer waar je je bestelbus accu moet kopen, dan ben je bij Centurion op het goede adres!

Bestelbussen vereisen meer vermogen dan auto’s. Daarom zijn de Centurion Supreme en startaccu’s met een hoog vermogen speciaal geselecteerd en getest voor het gebruik in bestelbussen. Door toepassing van antimoon-arme loodlegeringen zijn waterverbruik, zelfontlading en corrosie tot een minimum teruggebracht. Met een Centurion accu ben je ervan verzekerd dat je een ritje kunt maken in je bestelbus zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je accu, ook in de wintermaanden.

Wij leveren goede en zeer betrouwbare startaccu’s tegen een goede prijs. De accu’s die Centurion verkoopt zijn gemaakt in onze eigen fabriekshal te Roermond. Hierdoor kennen wij onze accu’s door en door. Dit stelt ons in staat om onze klanten zo optimaal mogelijk te adviseren en informeren. Wij streven kwaliteit na en kunnen dit door onze kennis en kunde aan onze klant garanderen.

Al onze accu’s zijn direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeldt), zijn van top kwaliteit, gevuld, geladen en worden gebruiksklaar gemaakt. Ben je op zoek naar een vervangend exemplaar voor je huidige accu? Neem contact op met een van onze experts en wij zullen je graag op weg helpen om de meest geschikte accu te vinden.