Retourneren

RETOURNEREN

Bij Centurion willen we dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Natuurlijk kan het voorkomen dat er per ongeluk een verkeerde bestelling is verricht of dat u niet helemaal tevreden bent. Ongeacht uw reden, kunt u het product altijd retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat u het product thuis heeft ontvangen. Daarna heeft u de keuze om het product om te ruilen, een tegoedbon te ontvangen of het volledige orderbedrag terug te vragen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Retourneren is geheel gratis wanneer u het stappenplan onderaan de pagina onder ‘Retourinstructies’ volgt. Wanneer u uw bestelling op eigen initiatief terugstuurt, zijn de directe voor het terugsturen voor uw eigen rekening. Ook kunt u uw bestelling kosteloos op ons bezoekadres (Montageweg 1, 6045 JA Roermond) komen retourneren of op een andere wijze. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Indien u het product wilt retourneren zal deze met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking bij ons afgeleverd moeten worden. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we ook deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen indien dit het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retouradres
Centurion Battery BV
Montageweg 1
6045 JA Roermond

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen, geen probleem! Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via info@centurionbattery.nl of door te bellen naar +31 475 32 41 47. Het terugsturen van uw product is geheel kosteloos.

Een verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven of heeft u een fout ontdekt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen dan proberen uw bestelling nog tijdig te wijzigen.

Retourinstructies

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u vriendelijk om de onderstaande procedure te doorlopen. Volg onderstaande instructies voor het aanvragen van een retour:

  1. Vul het retourformulier (ontvangen bij uw bestelling) volledig in en voeg een kopie van het formulier bij uw retourzending.
  2. Pakket klaar om opgehaald te worden? Ga dan naar “Mijn pakket” om een geschikt ophaalmoment aan te vragen.