De Robustak serie

De Robustak serie

21 maart gaat officieel de lente weer van start. Het moment om erop uit te gaan trekken in de natuur. Daarbij gaan mensen natuurlijk massaal op vakantie, huren een bootje of gaan een weekendje naar zee. Centurion biedt voor iedere toepassing ook een andere accu. Hierdoor vinden wij het leuk om tijdens een nieuw seizoen een bepaalde accu naar voren te brengen en hier iets meer over te vertellen. Zo hebben we ook een aparte serie ontwikkeld voor het recreatieseizoen, namelijk: onze Robustak accu’s. Deze hebben de volgende specifieke voordelen/kenmerken:

  • Vervaardigd uit materialen zoals: extra verzwaarde positieve platen en speciale separatoren
  • Heeft een sterke slagvasten polypropyleen accubak, voorzien van handgrepen
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Onderhoudsarm
  • Veilig in gebruik
  • Lange gebruiksduur

De accu voor het recreatieseizoen

De accu’s van Centurion die gebruikt worden voor het recreatieseizoen zijn geschikt voor o.a.: huishoud, verlichting, caravan mover, zonnepaneel, waterpomp, radio en koelkast. Alle bovengenoemde facetten maken de Centurion Robustak tevens tot een robuuste stroombron en zeer geschikt voor uw caravan of camper. In onze vorige blogpost heeft u een verhaal kunnen lezen over een van onze tevreden klanten. Dhr. had inmiddels al meer dan 15 jaar een van onze robustakken in gebruik. Naast het verhaal van deze meneer horen wij dit soort verhalen steeds vaker. Met name voor onze accu’s die geschikt zijn voor het recreatieseizoen. Iets waar we natuurlijk super blij van worden. Het is tenslotte een waardering van het harde werk dat we in al onze producten steken.

Tot slot wordt de inzet van accu’s in de recreatiesector ook steeds zwaarder; meer en meer wordt energie gevraagd door een groot aantal elektrische verbruikers. De tijden van 3 lampjes liggen alweer ver achter ons. De Robustak serie van Centurion Battery is gebaseerd op een volledig semi-tractie design en het heeft tevens dikkere platen voor cyclische toepassingen. Het Kamina deksel maakt een eenvoudige afvoer van gassen mogelijk voor toepassing op boten, campers, caravans (met movers), kippers etc. Wilt u meer lezen over onze Robustaks zoals de capaciteit, ingebruiksname, winterstalling, laden en meer, klik dan hier.

Share this post