Nieuw: Centurion EFB en High Active

Nieuw: Centurion EFB en High Active

Enige tijd geleden hebben wij de Solar accu aan u gepresenteerd. Nu, enige tijd later, willen wij daar graag onze volgende trots aan toevoegen: de Centurion EFB en de Centurion High Active.

Beiden zijn volledig nieuwe lijnen binnen ons assortiment en zijn ontwikkeld met het doel om enerzijds vernieuwend te zijn en anderzijds de volledige markt waarin wij opereren, te kunnen voorzien. De nieuwe accu’s voorzien volledig in ons hoofddoel: namelijk het combineren van de huidige trends binnen de markt met onze jarenlange kennis en ervaring binnen de automotive en meer specifiek: de accu branche.

Centurion EFB

Vanaf 1 september kunt u onze nieuwste trots bestellen bij Centurion: de EFB (Enhanced Flooded Battery). Met de komst van deze serie, hebben wij onze eerste 100% onderhoudsvrije accu’s ontworpen. Doordat wij Lood Antimoon in de positieve platen combineren met Lood Calcium in de negatieve platen, is onze EFB een echte hybrid! Meer hierover is te vinden op onze website of in de nieuwe productcatalogus. De bestaande typenummers die momenteel leverbaar zijn met EFB- technologie, zijn als volgt: 960051EFB, 961051EFB, 963051EFB, 964051EFB, 968003EFB en 969003EFB. De EFB heeft de volgende voordelen:

  • Hoogste kwaliteitsnorm
  • Verhoogde trillingsbestendigheid
  • Volledig onderhoudsvrij
  • Aanzienlijk langere levensduur

Bent u benieuwd hoe de EFB accu van Centurion in elkaar zit? Klik op de volgende link voor een animatievideo of bekijk onze homepagina.

Centurion High Active

Momenteel is deze nog niet te vinden in onze folder: de Centurion High Active. Deze serie bestaat volledig uit zeer kwalitatieve accu’s en zijn te vergelijken met een lichtere versie van onze Supreme serie. Deze accu is voornamelijk ontwikkeld met het volgende doel: 100% van de personenwagenmarkt kunnen voorzien in een van onze accu’s. Het grootste voordeel van de prijs- kwaliteitsverhouding van de High Active; een top accu voor een zeer voordelige prijs.

Zowel de EFB als de High Active serie zijn momenteel te verkrijgen op onze website. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u via onze contactpagina, mail of telefoon alvast contact opnemen met onze productspecialisten.

Share this post