De nieuwe Centurion Semi-tractie EFB 260: hoge koudstart en capaciteit in één

De nieuwe Centurion Semi-tractie EFB 260: hoge koudstart en capaciteit in één

Als producent van kwalitatief hoogwaardige en unieke accu’s zijn wij altijd bezig te verbeteren: meer capaciteit en langere levensduur. De Centurion Semi-tractie EFB 260 is de nieuwste ontwikkeling uit onze fabriek in Roermond. Deze accu heeft een capaciteit van maar liefst 260 Ah/20h en een ontzagwekkende koudstart van 1300 A(EN) !! Hierdoor is hij uitermate veelzijdig en geschikt voor zeer veel uiteenlopende toepassingen.

Door de geweldige cyclische eigenschappen in combinatie met een extreem hoge koudstart ontstaat een tweevoudige krachtbron die uitstekend geschikt is voor boten, zowel professioneel alsook recreatief. Denk hierbij aan het starten van zware motoren in combinatie met het stroomverbruik aan boord voor apparatuur, verlichting, media maar ook boegschroeven en thrusters.

Hierdoor is deze accu ook uitermate geschikt voor lange afstandstrucks en internationaal transport waar de energie behoefte nog steeds elk jaar toeneemt. Het starten van de motor na lange nachten met parkeerkoelers en/of standkachels, EURO6 waardoor de accu periodiek niet wordt geladen, het onderweg veelvuldig bedienen van laadkleppen. Waarom starten en service splitsen? De Centurion Semi-tractie EFB 260 kan het beide!

We willen deze nieuwe kwaliteitsaccu graag bij u introduceren. Neem contact op met onze verkoop afdeling via email sales@centurionbattery.nl of bel op 0475 324147 voor meer informatie en een interessante aanbieding. Desgewenst kan onze buitendienst ook bij u op locatie komen om een en ander te presenteren.

Centurion Battery was op 6 Maart jl. te zien in de “Doe Maar Duurzaam” uitzending van RTL-Z. Middels de opslag van energie in lood-zuur accu’s, die ook nog eens voor 100 procent recyclebaar zijn, willen we bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens en milieu, voor nu maar ook voor de generaties die na ons komen. Via onderstaande video kunt u onze bijdrage terugkijken:

Share this post