Terugblik op Automechanika

Terugblik op Automechanika

Inmiddels is het alweer 2 weken geleden.. Automechanika Frankfurt 2018. Allereerst willen wij iedereen die onze stand is komen bezoeken heel erg bedanken. Mede dankzij jullie was Automechanika voor Centurion een top ervaring.

Automechanika gaf ons de mogelijkheid onze productinnovaties en veranderingen in bedrijfsvisie ten opzichte van de bestaande markt te delen met een groot deel van de markt. Wij werken, dag in en dag uit, aan onze producten en denken continu na over verbreding en vernieuwing van ons assortiment. Dit doen wij om het deel van de markt dat wij dienen, te vergroten en tevens te voorzien van genoeg informatie. De enorm goede en eerlijke feedback van jullie, helpt ons hier dan ook enorm bij, grote dank daarvoor.

Focus op de toekomst

Zoals wij hebben begrepen heeft Automechanika Frankfurt dit jaar een record aantal aan zowel bezoekers  als exposanten mogen behalen. Nog nooit eerder was de beurs zo gefocust op de toekomst van de Automotive industrie. Dat Centurion hier aan heeft kunnen bijdragen is voor ons echt een mijlpaal. Ook wij hebben weer geleerd van de gigantische hoeveelheid aan nieuwe denkwijzen en innovaties die we hebben mee mogen maken op Automechanika. Hierdoor groeit alleen maar het besef in wat voor vooruitstrevende en innovatieve markt we eigenlijk wel niet zitten.

Al met al dus een geweldige ervaring die mede mogelijk is gemaakt door o.a. onze prachtige stand die paste bij datgeen wij als bedrijf willen uitstralen (onze dank hiervoor gaat uit naar Zwierink standbouw), ons top- team van onze specialisten en natuurlijk iedereen die onze stand is komen bezoeken of online met ons heeft meegeleefd!

Share this post