Scooter/Brommer accu

SCOOTER/BROMMER ACCU

Ondanks dat we bij Centurion Battery geen scooter en brommer accu’s produceren, willen wij onze klanten wel een volledige website aanbieden. Wij hebben al 90 jaar ervaring opgebouwd binnen de accubranche. Daarom zijn we uitstekend in staat om informatie over deze accu’s aan onze klanten te verstrekken en tevens te vermelden waar u deze kunt aanschaffen. LANDPORT Motorcycle is een voorbeeld van een leverancier die zeer betrouwbare accu’s voor motoren, scooters, brommers, grasmaaiers, sneeuwmobielen en quads leveren. Ze hebben een breed assortiment accu’s welke ze onderverdelen in vier groepen:

  • Conventionele accu’s (droog);
  • Onderhoudsvrije accu’s (AGM);
  • Gel-accu’s;
  • LiFePO4 accu’s (Lithium).

Droog

De droge motoraccu is een conventionele accu die betrouwbare startenergie levert. Deze verzegelde loodaccu is beschikbaar as droog geladen accu en zit vaak samen met een apart verzegelingspakket. LANDPORT biedt deze accu’s aan in 6V of 12V accu’s met types van 2Ah tot 30Ah.

AGM

De onderhoudsvrije AGM is geproduceerd met de Absorbent Glass Mat (AGM) technologie. Deze verzegelde loodaccu is onderhoudsvrij en zit vaak samen met een speciaal verzegelingspakket welke makkelijk in gebruik is. U hoef de accu alleen te vullen en te laden, daarna bent u klaar om de accu te gebruiken. LANDPORT biedt deze accu’s aan in types van 2Ah tot 24 Ah.

Gel

De gel accu is geproduceerd volgens een speciale gel technologie en het levert optimale startenergie. Deze startaccu is compleet verzegeld. 100% onderhoudsvrij en hij wordt gekarakteriseerd door een lage zelfontlading en uitstekende trillingbestendigheid. LANDPORT biedt deze accu’s aan in types van 4Ah tot 30Ah.

Lithium

De lithium accu is een motoraccu uit de nieuwe generatie accu’s geproduceerd met de LiFePO4 technologie. Deze startaccu is tevens 100 % onderhoudsvrij. Hij wordt gekarakteriseerd door een extreem licht gewicht, uitstekende levenscyclus en perfecte prestaties. De lithium batterij is gemakkelijk te gebruiken en levert vele voordelen op ten opzichte van andere soorten accu’s. Deze accu is goed voor sportwagens op de weg, op een track, op het water of in de sneeuw. LANDPORT biedt deze lithium LiFePO4 accu’s aan in 8 types (met 3 verschillende dimensies), die gezamenlijk alle modellen en technologieën op de markt afdekken.