Gloednieuwe Solar accu van Centurion

Gloednieuwe Solar accu van Centurion

Afgelopen week hebben onze eerste nieuwkomer in ons productassortiment mogen verwelkomen: de Centurion Solar accu.

Wij hebben deze accu ontworpen met een heel specifiek doel: het realiseren van een grote mate aan zelfvoorziening door het opslaan van zonne-energie. Zonne-energie wordt natuurlijk geproduceerd op momenten dat de zon schijnt. Dit is echter lang niet altijd het moment dat u of uw klant de energie nodig heeft. Met onze Solar accu bent u in staat om zonne-energie op te slaan en op ieder gewenst moment te gebruiken. Ook wanneer de zon niet schijnt.

Onze solar accu is een product welke 100% ontwikkeld en geproduceerd is door Centurion in onze eigen fabriek in Roermond. Daarbij is het een accu speciaal ontworpen voor de Solar markt. Tevens is deze productinnovatie het resultaat van jarenlange proefnemingen en nauwkeurige metingen door onze eigen Research & Development afdeling.

De Solar accu’s bevatten een zeer goede stroomopname wat ze uitermate geschikt maakt als Solar batterij in combinatie met zonnepanelen. Ook zijn ze, dankzij de excellente capaciteitsverhoging, vooral bruikbaar in kleinere en middelmatige Solar applicaties. Bij onze Centurion ambassadeurs maakt de accu voornamelijk indruk door de excellente prijs-kwaliteitsverhouding. Dit, in combinatie met versterkte, speciaal geïsoleerde roosterplaten die hoge mate aan massa benutten, verzekeren de maximale capaciteit reserves.

Bekijk hier ons assortiment Solar accu’s.

Voordelen

Onze Solar serie bestaat uit 4 verschillende types van 100, 140, 230 en 240 Ah/20h. De nieuwe serie brengt een aantal voordelen met zich mee:

Tot viermaal gebruikelijke levensduur
Explosieveilig dankzij backfire beveiliging
Levert tot 20% meer energie
Eenvoudig herlaadbaar
Inclusief 4 jaar garantie

Geen sulfaatkristallen bij ontlading
Koudstartstroom gelijk als bij startaccu’s
Geheel onderhoudsvrij
Deksels voorzien van een magic eye

Share this post