Centurion, voordeel door levensduur

Centurion, voordeel door levensduur

De accu’s van Centurion staan erom bekend dat ze een enorm lange levensduur hebben. Regelmatig krijgen wij een bericht over een accu die het na heel wat jaren pas heeft begeven waardoor men graag een nieuwe wil bestellen. Als we de accu dan retour laten halen zien wij vaak dat er nog het oude Centurion logo op zit. Erg leuk om te zien natuurlijk. Maar wat is precies de oorzaak en wat zijn precies de voordelen van de lange levensduur van onze batterijen? Dat bespreken wij hier!

De basis van onze lange levensduur

Een van de grootste onderdelen waarin wij ons onderscheiden van onze consument zit in de kern van onze batterijen; namelijk de platen. Wij maken gebruik van dikke, gegoten roosters die in combinatie met de robuuste constructie en de hoogwaardige kwaliteit van onze materialen, ervoor zorgen dat wij zeer kwalitatieve en betrouwbare batterijen kunnen leveren.

Research & Development

Kwaliteit en ontwikkeling is een dagelijks terugkerende activiteit binnen onze organisatie. Wij merken dat de markt steeds meer richting toepassingsgerichte batterijen beweegt. Hierin vinden wij het zeer belangrijk dat wij, als fabrikant zijnde, nog altijd producten produceren die kwalitatief goed zijn en een lange levensduur garanderen. Het continu verbeteren van onze producten, het toepassen van nieuwe technieken en materialen als het maken van klant- specifieke ontwerpen, alles is mogelijk bij Centurion en bij iedere accu garanderen wij een lange levensduur.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk dan onze downloadpagina, hier kunt u per product meer (technische) informatie vinden. Bij vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Share this post