Centurion Battery op Automechanika 2018

Centurion Battery op Automechanika 2018

Na de vakantie zullen wij van 11 t/m 15 September a.s. ons bedrijf vertegenwoordigen op Automechanika Messe Frankfurt. Dit is DE leidende beurs op het gebied van (dienstverlening) binnen de Automotive industrie. Extra bijzonder want komend jaar zal Automechanika haar 25e verjaardag vieren. Ze vieren dit o.a. door een enorm scala aan nieuwe thema’s en REIFEN als mede gelokaliseerde show. In totaal waren zo’n 133.000 beursbezoekers uit 170 verschillende landen vorig jaar aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche te zien van zo’n 5000 exposanten.

Waarom Automechanika?

Bovengenoemde feiten spreken natuurlijk al voor zich. Toch hebben wij ook onze eigen redenen om te kiezen voor deze enorm grote en innovatieve beurs. De laatste tijd zijn wij veel bezig met productinnovaties, maar ook strategisch gezien maken we een grote switch. Waar we vroeger de meest traditionele accufabrikant waren met conventionele producten, proberen we nu veel meer na te denken over wat wij als bedrijf we nastreven, willen uitstralen en hoe we dit aan ons publiek laten zien.

Onze producten bevestigen dit. We behouden onze kennis en de goede kwaliteiten van onze conventionele loodzuur accu’s als basis. Maar dit vullen we aan met een modern design (sticker) en zijn we ons ook aan het richten op nieuwere technieken zoals EFB en Solar. Als fabrikant kunnen wij probleemoplossend werken en inspelen op (latente) behoeften binnen de markt. We beschikken over genoeg kennis en kunde om (bijna) alles te kunnen maken wat onze consument wenst.

Automechanika is vanzelfsprekend ook een prachtig platform voor het introduceren van onze nieuwe producten. Maar ook geeft het ons de gelegenheid om in een keer de markt te betreden met onze nieuwe identiteit als bedrijf zijnde. Daarnaast ontmoeten wij ook onze klant een keer graag persoonlijk en hopen wij er achter te kunnen komen hoe de (potentiële) consument ons ziet. Dat is voor ons de voornaamste reden achter waarom wij voor Automechanika hebben gekozen.

Bent u geïnteresseerd om ons te komen bezoeken op Automechanika, laat het ons even weten!

Komt u ook naar Automechanika? Twijfel zeker niet om langs te komen op onze stand (Hal 4.1 Stand G72) voor een kop koffie. See you there!

Share this post