Centurion Battery behaalt keurmerken Thuiswinkel

Centurion Battery behaalt keurmerken Thuiswinkel

Vanaf vandaag draagt Centurion Battery de online keurmerken Thuiswinkel Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk.

De afgelopen maanden zien we een zeer sterke groei in kopers via onze webshop. Daarnaast wordt onze online community ook steeds groter. Om tevens nog meer aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen heeft Centurion zich laten certificeren door Thuiswinkel.org. Het behaalde Thuiswinkel Waarborg certificaat biedt consumenten zekerheid om op een gemakkelijke en veilige manier te bestellen en betalen op onze webshop.

De grenzen vervagen tussen verkopen aan consumenten (B2C) en aan bedrijven (B2B). Dit komt doordat zakelijke kopers, steeds meer, dezelfde gebruikerservaring verwachten die ze gewend zijn van consumenten webshops. We zien dat zakelijke kopers ook steeds meer behoefte hebben aan online veilig en betrouwbaar zakendoen. Het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk biedt in een oogopslag die zekerheid.

Centurion getoetst op de 8 zekerheden van Thuiswinkel

Voor de klanten van Centurion biedt Thuiswinkel Waarborg de zekerheid van een helder aanbod met duidelijke prijzen en een overzichtelijk orderproces. Daarnaast is Centurion technisch getoetst op een veilige betaalomgeving en de meest voorkomende ICT-kwetsbaarheden. Tevens zijn we er ook zeer trots op dat we als eerste Nederlandse accufabrikant de keurmerken Thuiswinkel Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk mogen voeren.

Share this post