Accu auto

Auto accu

Is uw auto accu aan vervanging toe en weet u door het gigantische aanbod op internet niet meer waar u uw auto accu moet kopen, dan bent u bij Centurion op het goede adres!

Wij leveren goede en zeer betrouwbare startaccu’s tegen een goede prijs. De accu’s die Centurion verkoopt zijn gemaakt in onze eigen fabriekshal te Roermond. Hierdoor kennen wij onze accu’s door en door. Dit stelt ons in staat om onze klanten zo optimaal mogelijk te adviseren en informeren. Wij streven kwaliteit na en kunnen dit door onze kennis en kunde aan onze klant garanderen.

Voor de personenauto’s bieden wij de 12 volt SUPREME superstartaccu’s en de 12 volt startaccu’s.

Centurion SUPREME serie
12 volt Startaccu’s
De Supreme kracht van Centurion battery:
Na jarenlange doorontwikkeling en testen zijn we er in geslaagd om een multifunctionele accu te ontwerpen voor het moderne personenwagenpark;
Het Heavy Duty startvermogen van Centurion battery:
Wij produceren een volledige range DIN type 12 volt standaard, heavy duty en super heavy duty startaccu’s volgens de Europese norm EN 50342;
De voordelen:

Met slechts vier types zijn we in staat om ongeveer 75% van de personenwagenmarkt te voorzien met deze superstart batterij;

De voordelen:

  • Radiaal gegoten roosters;
  • High performance envelopseparatie;
  • Robuuste Super Heavy Duty constructie.

Met een Centurion accu bent u ervan verzekerd dat u een ritje kunt maken in uw auto zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw accu, ook in de wintermaanden. Al onze accu’s zijn direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeldt), zijn van top kwaliteit, gevuld, geladen en worden gebruiksklaar gemaakt. Bent u op zoek naar een vervangend exemplaar voor uw huidige accu? Neem contact op met een van onze experts en wij zullen u graag op weg helpen om de meest geschikte accu te vinden.

If everything is under control, you’re not going fast enough

Bestel rechtstreeks vanuit de fabriek

12V High Active startaccu’s

Deze serie bestaat volledig uit zeer kwalitatieve accu’s en zijn te vergelijken met een lichtere versie van onze Supreme serie met hoge prestaties.

12V Supreme superstartaccu’s

Na jarenlange doorontwikkeling en testen zijn we erin geslaagd om een multifunctionele accu te ontwerpen voor het moderne personenwagenpark.

12V Startaccu’s

Wij produceren een volledige range DIN type 12 Volt standaard, heavy duty en super-heavy duty startaccu’s, geconstrueerd volgens de Europese norm EN 50342.